Последният един месец е изпълнен с изключително силни представяния от страна

...
Последният един месец е изпълнен с изключително силни представяния от страна
Коментари Харесай

Джокович взе титлата, но Григор Димитров спечели сърцата на феновете

Последният един месец е изпълнен с извънредно мощни представяния от страна на Григор Димитров, като кулминационната точка от положителната му форма пристигна на шампионата в Париж, където доближи до финала.
 Мадалина Геня години преди Григор Димитров - срамежливо момиче или двойничка на Анджелина Джоли
Мадалина Геня преди - двойничка на Анджелина Джоли

Все по този начин провокативна и харесвана

Там най-хубавият български тенисист загуби от международния номер едно Новак Джокович, само че завоюва овациите и сърцата на публиката във френската столица.

И освен не почитателите, само че и на съперника си. В обществените мрежи се споделя видео, на което се вижда по какъв начин Новак Джокович прекъсва изявлението си след мача, с цел да прегърне плачещия Димитров и да го окуражи. Постъпка, която е почтена за почитание.

Just his career title!

|
— ATP Tour (@atptour)
Това бе купа номер 40 от сериите Master 1000 на ATP Tour за сърбина, който след мача сподели няколко окуражаващи думи за противника си. " Съжалявам за резултата, Григор. Никога не е елементарно да загубиш на край. Искам да те насърча да продължиш напред, тъй като играеш може би най-хубавия си тенис тази седмица и през последните няколко месеца. "

Джокович благодари на екипа си, че е бил зад него и го е подкрепял, тъй като през последната седмица на три пъти е бил на косъм от това да изгуби мачовете си, само че в последна сметка е съумял да победи. Григор Димитров, от своя страна, също благодари на съперника си за думите.

These two
— Tennis TV (@TennisTV)
" Последните три месеца за мен бяха като влакче на ужасите. Да стигнеш до финала на този шампионат значи повече, в сравнение с можеш да си представиш ", споделя още българинът, пише Eurosport.
 Григор Димитров след раздялата с Мадалина Геня - спортните триумфи на тенисиста
След раздялата с Мадалина - Григор Димитров е във вихъра си

Българинът е в страхотна форма

Новак Джокович съвсем несъмнено ще резервира първото си място до края на годината, а мощните игри на Григор Димитров през последния месец му осигуриха скок в ранглистата. От номер 17 тенисистът ще заема 14-то място, което се оказва най-доброто му класиране от 2018 година, когато изпадна от топ 10.

Димитров продължава да преследва и първа купа от 2017 година насам, когато последно съумя да спечели Nitto ATP Finals.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР